2011. november 28., hétfő

Csirke, csak úgy összedobva


Hozzávalók:
3 db csirkecomb kettévágva (de persze ízlés szerint bármilyen részből készíthető)
60 dkg krumpli
1 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika (lehet enyhén csípős is ha szeretitek)
majoránna
sült csirke fűszersó
A krumplit megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk! A tepsi aljába ez kerül, majd erre rátesszük a befűszerezett csirkecombokat. A paprikát és a hagymát is karikázzuk, majd a hús köré tesszük. Megszórjuk majoránnával, alá öntünk egy jó decinyi vizet és lefedjük fóliával. Előmelegített sütőben egy órát pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.


Vasárnap délben kettesben voltunk Bencével, és nem igazán tudtam, mi legyen az ebéd. Nem akartam túl bonyolítani a dolgot, ezért elővettem a tepsit, és jött a már jól bevált "dobálós" módszer. Bele mindent, ami a kezem ügyébe került:-)) Az eredmény nagyon finom volt! Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem is volt időm sülve lefotózni, úgy nekiestünk:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése