Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. április 27., péntek

.....

Azzal kezdeném ezt a bejegyzésemet, hogy szeretettel köszöntöm azt a 92 embert, aki követésre érdemesnek találja a blogomat, s bízom benne, hamarosan elérjük a bűvös százas számot! Ígérem, hogy a századik blogolvasómat meglepem egy gyöngyékszerrel!
Kellemes meglepetés ért ma. Délben nézegettem, mi mindent hozott a postás a számlákon kívül. Egy közepes boríték volt benne, amiből a "Mindmegette Recepttár" májusi számát vettem ki. Nem igazán értettem először, hiszen nincs előfizetésem a laphoz. Miután belelapoztam, világossá vált a dolog. Küldtem be nekik egy felhívásra recepteket, melyek közül ezt a levesemet kiválasztották, és közzé tették. Nagyon örültem!
A mai ebédünk egyébként töltött káposzta volt, már új káposztából. Zsenge, harsogó levelekbe töltöttem a fűszeres masszát, húsleves alaplével felöntve, kaporral megszórva főztem meg. A kép sajna lemaradt, de mentségemre legyen mondva, ma két részletben ebédeltünk. Bencének kiszedtem és mikróba tettem az adagját, mert mi temetésen voltunk, a szomszéd bácsit búcsúztattuk:-(
Így mi csak kora délután ettük meg a részünket. Holnap zöldséges bablevest készítek ebédre palacsintával. Nem tudom miért, de az utóbbi hetekben elég gyakran terítékre kerül nálunk a bab különböző verziója...

7 megjegyzés: