Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. július 10., kedd

Cukkinis kenőke


Hozzávalók:
1 rúd natúr krémsajt (10 dkg)
1 kisebb cukkini(amolyan férfiarasznyi:-))
1 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
pici fej hagyma
ízlés szerint majonéz
Elkészítés:


A cukkinit és a fokhagymát, hagymát nagyon apróra vagdaljuk, esetleg ledaráljuk. A krémsajtot kikeverjük a majonézzel, sóval és borssal és hozzádolgozzuk a cukkinivagdalékot. Sima kenyérre vagy pirítósra kenve kínáljuk.Finom!



Az ember sok mindent kipróbál, még akkor is, ha elsőre kicsit "meredeknek" tűnik:-))Tegnap este vacsorára éppen tojáskrémet készítettem, amikor rápillantottam a zöldséges kosáron egy szép pici cukkinira. És akkor hírtelen jött az ötlet, ebből is lehetne valami hasonlót készíteni. És bevált a dolog. a férjem csak ebből a krémből vacsorázott, nekem is nagyon ízlett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése