Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. augusztus 9., csütörtök

Nyeremény.....

 A receptlap.hu oldalon meghírdetett versenyen ebben a hónapban én lettem a nyertes, a nyereményem, egy hat részes "Bár-szett". Ma reggel hozta meg a futárszolgálat, megmutatom nektek is!

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok:-))
  Tök jó a haj színed, ez most pontosan milyen szín?
  Látom Te is szereted a változatosságot:-)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm!
  Ritus nem szándékosan variálok, ilyen lett a hajam egy mézszőke festéktől, pedig elég világos volt amire rákentem. Most kicsit vöröses barna.

  VálaszTörlés