2013. április 23., kedd

Halkrém medvehagymával

Hozzávalók:
2 dbz olajos hal
2 db főtt tojás
1 ek. tejföl
1 ek. apróra vágott medvehagyma
pár csepp citromlé
3-4 db olajbogyó (ez el is maradhat)
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
Szerintem a legegyszerűbb módja az a dolognak, ha minden hozzávalót beteszünk a turmixba, és alaposan összedolgozzuk. A halat nem kell lecsepegtetni, mehet bele az olaj is. Jól letakarva tegyük hűtőbe, aztán pirított kenyérszeletkéken kínálhatjuk friss zöldségekkel vacsorára.



Nagyon nehéz kiagyalni, hogy mikor mi kerüljön egy vacsoraasztalra. szerencsére a halat mindhárman szeretjük, s ha már külön fejezetet lehetne nyitni a medvehagymás receptjeimnek, akkor természetesen ebből sem hagytam ki :-) De az ízén semmiképpen nem ront! aki nem szereti, vagy nem tudja beszerezni, az nyugodtan helyettesítheti újhagyma zöldjével, vagy metélőhagymával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése