Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. április 23., kedd

Halkrém medvehagymával

Hozzávalók:
2 dbz olajos hal
2 db főtt tojás
1 ek. tejföl
1 ek. apróra vágott medvehagyma
pár csepp citromlé
3-4 db olajbogyó (ez el is maradhat)
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
Szerintem a legegyszerűbb módja az a dolognak, ha minden hozzávalót beteszünk a turmixba, és alaposan összedolgozzuk. A halat nem kell lecsepegtetni, mehet bele az olaj is. Jól letakarva tegyük hűtőbe, aztán pirított kenyérszeletkéken kínálhatjuk friss zöldségekkel vacsorára.



Nagyon nehéz kiagyalni, hogy mikor mi kerüljön egy vacsoraasztalra. szerencsére a halat mindhárman szeretjük, s ha már külön fejezetet lehetne nyitni a medvehagymás receptjeimnek, akkor természetesen ebből sem hagytam ki :-) De az ízén semmiképpen nem ront! aki nem szereti, vagy nem tudja beszerezni, az nyugodtan helyettesítheti újhagyma zöldjével, vagy metélőhagymával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése