Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. június 22., szombat

Véget ért a tanév...

Ez a tanév is véget ért! Olyan hihetetlen, hogy már a hatodik osztályt fejezte be Bence. Nem is olyan régen még kézen fogva, szorongva álltunk az első évnyitón,  s mi a párommal csak remélni tudtuk, hogy addig elég félszeg kisfiúnk könnyen veszi az akadályokat. Azt azonban akkor még álmodni sem mertük volna, hogy az idén már a hatodik kitűnő bizonyítvánnyal örvendeztet meg minket. Persze a kamaszkor őt sem kíméli, úgy testileg, mint lelkileg néha vannak nehéz pillanatok. De ezzel jár a felnőtté válás. Alakul a test, alakul, csiszolódik a lélek. Elnézve a korábbi fényképeket, el sem hiszem, hogy az a gömbölyű arcú kis fickó, aki teli szájjal mosolyog, ugyanez a fiatalember, aki most már egyedül próbálkozik a nyakkendőkötéssel, akit komolyan foglalkoztatnak a világ dolgai. Azért persze szerencsére mindemellett megmaradt gyereknek is. Egy egészséges lelkű kamasz, aki hol rollerrel, hol biciklivel rója megszámlálhatatlanul a kilométereket, aki délutánonként hozzám bújik és megkérdezi, van-e valami finom :-)
Pár hét, és először csomagoljuk be úgy az utazótáskát, hogy mi nem megyünk vele. A Balatonhoz utazik iskolatársakkal, barátokkal. Ez is egy mérföldkő lesz azon a bizonyos úton, amin már ideje elindulnia. Köszönjük a szép teljesítményt, és vidám, gondtalan nyarat kívánunk neked kisfiam!

4 megjegyzés:

 1. Gratulálok a szép bizihez és a "kisfiadhoz" is!Valóban komoly fiatalember.. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönjük!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a fiadhoz!!!! Szerintem is nagy dolog és nagy boldogság egy ilyen csodálatos gyermek!:))

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük! Most nézem a képet, mennyit változott nyár eleje óta :-)

  VálaszTörlés