Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. október 25., péntek

2. blogszületésnap

Ki gondolná, hogy ennyire repül az idő! Már két éve annak, hogy Bence támogatásával útjára indítottam ezt a blogot. Bevallom, kicsit nehezen kezdtem neki, de ma már nem is nagyon tudnám elképzelni nélküle a mindennapokat. Egy bármikor átlapozható szakácskönyvem lett, mely szívből remélem, hogy nem csak nekem okoz örömet! Tudom, hogy a statisztikák mindig unalmasak kicsit, én mégis hálás szívvel említem most meg, hogy az elmúlt 24 hónapban 109226 alkalommal nyitottátok meg a blogomat. Ennyiszer néztetek bele, s remélem szinte minden alkalommal találtatok benne számotokra tetszetős és elkészítésre érdemes receptet. Mert az ételleírások nagy része saját kútfőből származik, s ezekre bizony büszke vagyok. Van úgy, hogy megállok a spájz ajtóba, s ahogy végigfut a szemem a polcokon, mire bezárom az ajtót, összeáll a fejemben a recept, de ugyanez számtalanszor lejátszódik vásárlás közben is. Persze akad olyan leírás is, amit más szuper blogokban találtam, és attól függetlenül, hogy magam is elkészítettem, lefotóztam ezeket az ételeket, az igazi érdemet soha nem vitatom el az eredeti szerzőtől. Ez így tisztességes, s remélem az én receptjeimmel is íly módon járnak el mások. Mert valahol olyan a blog írójának egy-egy sikeres recept leírása, mintha a saját gyermeke volna. Megálmodja, aztán fűszerek és hozzávalók csodás felhőjébe burkolva életre kelti őket.
Bízom benne, hogy hosszú éveken át leszünk még jó ismerősök, barátok azzal a 155 emberrel, aki állandó olvasója a blogomnak, s remélem, hogy ez a szám az évek múlásával egyre csak nő majd!
Köszönöm!

6 megjegyzés:

 1. Gratulálok és további sok finomságot kívánok :-)

  VálaszTörlés
 2. Timi, boldog blogszülinapot kívánok és további sikeres blogolást sok olvasóval!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Igazán tartalmas blogod született.
  Éljen még sokáig a mindennapok receptjeivel.

  VálaszTörlés
 5. Boldog szülinapot kívánok és további örömteli főzőcskézést, jó recepteket és sok olvasót:)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!

  VálaszTörlés