Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. december 30., hétfő

2014      Álmokat valóra váltó békés, boldog új esztendőt kívánok                                                     mindenkinek!


Elment felettünk egy újabb esztendő, mely jót és rosszat egyaránt hozott. De együtt éltünk mi meg hárman mindent, s ez a legfontosabb. A legnagyobb változást talán Bence mutatja nálunk, 13,5 éves lakli kamasz. Méreteiben lassan utol éri nem igazán kis termetű apját, hozzám meg már le kell hajolnia, ha meg akar ölelni. Na de így van ez rendjén. Voltak örömteli pillanatai az évnek, (szerencsére ebből jóval több adódott), de megéltünk nehéz pillanatokat, gyászt és csalódást is. Emberek vagyunk, mindez hozzá tartozik az életünkhöz. S én azt vallom, hogy amíg együtt lehetünk, amíg az egészségünk töretlen, addig nem igazán jöhet olyan amit ne tudnánk átvészelni. Mert az anyagiak megoldódnak, az emberi kapcsolatok pedig vagy rendeződnek, vagy felejtésbe merülnek, kinek-kinek érdeme szerint. A kis konyhámban azt mondhatom, minden rendben van. Egyre többen vagytok, akik szívesen kerestek receptet nálam, állandó tagként jelen vagytok, s még nagyobb azoknak a létszáma, akik a közösségi oldalról be-be néznek hozzám. Csupa pozitív visszajelzést kapok tőletek, melyekben dicséritek a recepteket, a leírások érthetőségét, és sokan kifejezetten a kísérő mondatok miatt olvassák el őket. Nagyon jól esik, köszönöm nektek! Két receptes újsággal is kapcsolatban állok, náluk rendszeresen megjelennek a blogban is megtalálható étel leírások, s egy régi kollégámnak köszönhetően kedves városom, Nyíregyháza facebookos oldalán is szinte napi rendszerességgel jelen vagyok bloggerként. Mindezt nagyon sokat jelent nekem! 
Szívből kívánom, hogy a rossz dolgok mögöttünk maradjanak, s az új esztendő kapuján egészségben, szeretetben és emberi érzésekben gazdagon lépjünk át mindannyian! Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Timi

1 megjegyzés:

  1. Kedves Timi! Köszönöm a kedves szavaidat, és kívánom, hogy sikeres boldog és egészséges Új Éved legyen! :)

    VálaszTörlés