Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2014. május 17., szombat

Hawaii spagetti

Hozzávalók:
25 dkg spagetti
25 dkg főtt-füstölt tarja
1 dbz ananász konzerv
2-3 ek. olaj

2 dl főzőtejszín
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon sós-olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, majd félre tesszük. A tarját kisebb kockákra vágjuk, és egy kanálnyi olajon megpirítjuk. Míg pirul, addig kiszedjük az ananászt a dobozból, és a tarjához hasonló kockákra daraboljuk, majd a serpenyőbe tesszük azt is. Felöntjük a tejszínnel, ízlés szerint adunk hozzá sót, valamint 1-2 kanálnyit az ananász levéből. Összeforraljuk, s ha már elérte a kellő sűrűséget, akkor beleforgatjuk a tésztát.



Egyszerű, de mégis mutatós és laktató egytálétel húsz perc alatt. Tökéletes fogás volt erre a szombat ebédre, de azt hiszem, naptól függetlenül máskor is elkészítem majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése