Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2014. szeptember 27., szombat

Virslipolip :-)

Hozzávalók:
virsli
nyers spagettitészta
1 tk. só
ketchup, majonéz
Elkészítés:
Egy lábosba vizet engedünk, és a sóval megszórva oda tesszük főni. Míg a víz gyöngyözni kezd, addig a virslit darabonként négy részre vágjuk, és minden darabot megtűzdelünk ketté tört spagetti tésztával. Amikor a víz forr, beletesszük a virslidarabokat, és hagyjuk, hogy addig főjenek, míg a spagetti meg nem puhul. Lecsöpögtetve tányérra szedjük, és ízlés szerint meglocsoljuk ketchuppal, majonézzel.
Bevallom, bármilyen egyszerű is a recept, nem az én fejemből pattant ki. Nem tudok azonban alkotót megnevezni, mert elég sok helyen olvastam erről az egyszerű és nagyszerű fogásról, mire rászántam magam, hogy én is elkészítsem. Eleinte attól tartottam, hogy a virsli szét fog teljesen főni, mire a tészta megpuhul. Szerencsére azonban a Lid-es virsli állta  a sarat és egyben maradt :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése