Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2014. december 23., kedd

Áldott, békés ünnepeket....   
Bár az ablakon kinézve inkább egy kora tavaszi nap jut az eszembe, a naptár bizony december 23-át mutat. Egy nappal vagyunk a nagy ünnep előtt. Gondolom a háziasszonyok zöme a konyhában szorgoskodik, a gyerekek pedig számolják az órákat, perceket, ami még hátra van holnap estig. Így van ez jól! Kicsit talán most úgy érezzük, ha nem is akarunk hatalmas lakomákat csapni, akkor is nagyon sok időt töltünk a tűzhely mellett. Ám az ünnepek alatt jó érzés lesz végignézni az elégedett arcokon egy-egy ebéd vagy vacsora után. S hogy ki mit kínál, az elsősorban a család ízlésén, a családi hagyományokon múlik. Mert minden kis közösségnek megvan a maga tuti receptje a halászlére, a bejglire vagy esetleg  a töltött pulykára. Remélem akad olyan étel, aminek a leírását én ismertettem, szeretettem meg valakivel :-) 
Köszönöm mindazoknak, akik ebben az esztendőben új olvasóim lettek, s még inkább hálás vagyok a régi tagoknak! S ez úton szeretnék magam és családom nevében Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése