Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2014. december 31., szerda

BÚÉK....

Már csak néhány óra van hátra ebből az esztendőből. A napokkal, hetekkel, hónapokkal együtt annyi minden mögöttünk marad, rossz és jó dolgok egyaránt. Ha összegezni kellene a 2014-es évet egyetlen mondattal, azért azt mondanám, soha rosszabb ne köszöntsön ránk! Bár nem csak csupa jó dolog történt az elmúlt 365 nap alatt, de én mégis hálás vagyok minden megélt pillanatért! S bízom benne, hogy kis hármasunk az eljövendő évben is legyőz minden akadályt. 
Nagy dolgok előtt állunk, hiszen Bence nyolcadik osztályos, két hét múlva központi felvételit ír, aztán beadjuk a továbbtanulási papírokat, s áprilisban majd eldől, melyik középiskola informatika szakán kezdi meg tanulmányait szeptembertől. Júniusban betölti a tizenötöt, s pár nappal később búcsút int a biztonságot adó általános iskolának, mely nyolc éven át szinte második otthona volt. De így van ez rendjén. Elindul egy úton, mely reméljük jó irányba viszi....
Na de ez a mai este még nem erről szól. Hanem néhány gondtalan percről, óráról azokkal, akik a legfontosabbak nekem! 
S tiszta szívből kívánom, hogy mindenkinek örömöt, és a lehető legtöbb jót hozza a 2015-ös esztendő! 
Köszönöm, hogy egész évben velem voltatok, hogy olvastátok, s remélem néhányan ki is próbáltátok az általam kitalált recepteket :-)
Álmokat valóra váltó boldog új esztendőt kívánok hát mindenkinek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése