tag:blogger.com,1999:blog-8684753433733322203.post7394633645963549365..comments2023-11-06T20:11:07.562-08:00Comments on "Csak úgy, mint otthon": Baconos karfiolTimihttp://www.blogger.com/profile/14475877464967717722noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8684753433733322203.post-13511265761358015652014-10-17T02:44:23.774-07:002014-10-17T02:44:23.774-07:00Szia Éva! Próbáld meg úgy, hogy előző este, vagy p...Szia Éva! Próbáld meg úgy, hogy előző este, vagy pár órával korábban megfőzöd a karfiolt és lecsepegtetve tálcára teszed. Akkor kicsit megszikkad, és kevesebb levet enged. Ha pedig így is marad alatta, sütés közben óvatosan vedd ki a tálat, és öntsd le róla, aztán told vissza pirulni a karfiolt.Timihttps://www.blogger.com/profile/14475877464967717722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8684753433733322203.post-52693821548345925722014-10-17T00:07:46.934-07:002014-10-17T00:07:46.934-07:00Gyakran készítem így én is, de ha megsül, nekem mi...Gyakran készítem így én is, de ha megsül, nekem mindig sok lé van alatta. ÉvaÉvahttps://www.blogger.com/profile/12183823942107273636noreply@blogger.com