Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. május 29., kedd

...

 Megint túl vagyunk két ünnepen. Mögöttünk van már a gyermeknap és a Pünkösd is. Gyermeknapra Bencének egy Kinder tortát készítettem, és csak egy kis apróságot kapott, lévén, hogy június 1-én lesz a születésnapja. Tegnap azonban a férjem mindkettőnket meglepett, kirándulni mentünk Sárospatakra. Megnéztük a várat, sétáltunk egy jót, és belecsöppentünk a pünkösdi körmenetbe is. A Bazilikából egész idő alatt hallottuk a szent énekeket, de azt csak később tudtuk meg, hogy mindez egy nagy ünnepség része volt. Árpád-házi Szent Erzsébet szentté avatásának 777. évfordulóját ünnepelték, ennek része volt a körmenet is. Újabb élményekkel, látnivalókkal lettünk gazdagabbak!
3 megjegyzés:

 1. Nagyon jóképü legényke a fiad! Szép helyen jártatok:)

  VálaszTörlés
 2. Megint nagyon jó programotok volt! Már épp akartam kérdezni tegnap, hogy nem voltatok most kirándulni, amikor láttam a fotókat. Nálunk sajnos a fiúk nem nagyon akarnak sehová sem menni, pedig Borika meg nagyon szereti a kirándulásokat, csavargásokat. Nehéz összeegyeztetni már őket! Ja, meg persze én is nagyon "menős" vagyok:-)! Puszi!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Böbe!
  Igen Anita, ha tehetjük, ilyenkor útnak indulunk:-)) Nálunk szerencsére nagy az egyetértés ha menni kell:-))))

  VálaszTörlés