Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. május 28., hétfő

Blogdíj

Kedves régi ismerősömtől, Rolvisától kaptam ezt a blogdíjat. Az Ő blogját itt is szeretettel ajánlom mindenkinek, számos hasznos és jó dolgot találtok benne:
http://bloggeranyo.blogspot.com/2012/05/blogdij.html


Egy blogdíj persze nem csak örömmel, de kötelezettségekkel is jár, bár meg kell mondanom, ezt teljesíteni nem esik nehezemre!
A szabályoknak megfelelően ezt a díjat most továbbadom négy olyan bloggernek, akiknek oldalát rendszeresen látogatom, és két olyan szerzőnek, akinek bejegyzéseit csak alkalmanként olvasom.
Négy állandóm:
-Kata a konyhában
-Gesztenye
-Heni modern konyhája
-Ízemlékek

Két másik blog:
-Palócprovance
-Mézeskalács konyha

7 megjegyzés:

 1. Köszönöm Timi, örömet okoztál! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen Timi, nagyon jól esett! Puszi!

  VálaszTörlés
 3. Drága Timikém! Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy mindig gondolsz rám. Igérem ma pótlom az előző lemaradásomat is...kicsit el vagyok maradva. További sok sikert kívánok a blogodhoz! puszi!

  VálaszTörlés
 4. Nem azért adtam nektek, mert nem volt más, hanem mert szívből mondom, szeretem böngészni a blogotokat, s úgy érzem, Ti is mindent megtettek azért, hogy látványos sorok, képek kerüljenek ki a a kezeitek közül, s közben nem felejtitek el értékelni a másik munkáját sem:-)!

  VálaszTörlés
 5. Timi!
  Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy:-)

  VálaszTörlés
 6. Drága Timi!
  Nagyon szépen köszönöm!:)))

  VálaszTörlés