Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. június 16., vasárnap

Apák Napja

Valljuk be, kevesen tudunk arról, hogy június harmadik vasárnapja az Apák Napja. A világon mindenhol ünneplik, csak nem mindenhol ugyanabban az időpontban. Természetes számunkra, hogy minket anyákat köszöntenek május első vasárnapján, éppen ezért úgy gondolom, nem úri passzió az sem, hogy legalább egy forró ölelés, egy köszönöm ilyenkor megillesse az édesapákat is. Hiszen nem csak a fogantatás pillanatában van óriási szerepük, de szerencsés esetben életünk jó részében velünk vannak, részei mindennapjainknak, örömeinknek, bánatainknak.
Én  csodálatos gyerekkort tudhatok magam mögött, s bár sajnos édesapám már több mint húsz éve nincs velem, gyakran jut eszembe egy-egy mozdulata, mondata néha egészen váratlan pillanatokban. Ami számomra külön fájó, nem ismerhette már meg az unokáját, Bencét. Sajnos ez anyukámnak sem adatott meg, s apai részről is korán  elmentek a nagyszülők. Azért viszont hálás vagyok a sorsnak, hogy a férjem nem csak nekem csodálatos társam, szerelmem, de fiúnknak is nagyszerű édesapja. Olyan példa, akinek ha nyomdokába lép Bence, jó úton indul el a boldogság, az EMBERRÉ válás felé.Köszönet neki ezért, és nem csak a mai napon.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése