Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2013. július 13., szombat

Gyros -tál

 Tulajdonképpen a Gyros tortillában receptnél mindent leírtam, csak most nem tortillába csomagoljuk a hozzávalókat, hanem egy tálra rendezzük, és teszünk még mellé egy adagnyi sült krumplit is.

http://ugymintotthon.blogspot.hu/2013/07/gyros-tortillaba-toltve.htmlBence nagyon szereti a gyros-tálat, ezért a mai ebéd készítésénél úgy kalkuláltam a hozzávalókat, hogy
egy adagocska jusson a sültkrumpli mellé is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése