2011. december 3., szombat

Bögrés-mikrós süti


Hozzávalók:
4 ek. liszt
4 ek. cukor
1 db tojás
2 ek. kakaópor
3 ek. tej
3 ek. olaj
1 mk. sütőpor
Elkészítés:
Kell egy nagyobb mikrózható bögre indulásnak. Én egy fél literes jumbó bögrét használok. A hozzávalókat jól összekeverjük, és betesszük a mikróba, legnagyobb fokozaton 3 percre. Ha kész, nyakon öntjük egy kis lekvárral, vagy csak egy kis porcukrot szórunk rá, és máris lehet enni.



Jól jön ez a recept, amikor gyorsan vágyik az ember egy kis édességre:-) Vagy amikor a gyerek nyaggat, hogy úúúúgy enne valami finomat! Egyetlen hátránya, hogy nem lehet tartogatni, mert könnyen kiszárad. Az íze leginkább a kakaós piskótára emlékeztet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése