Hozzávalók:
20 dkg csiperke gomba
1 közepes fej hagyma
5 db tojás
ételízesítő
2 csipet őrölt bors
2 ek. olaj
1 ek. szárított fűszerkeverék
Elkészítés:
A hagymát közepes kockákra vágjuk, olajon megpároljuk. a gombát vékonyra szeleteljük és a párolt hagymára dobjuk. Míg párolódik a gomba, addig a tojásokat egy tálba felverjük, megszórjuk
őrölt borssal, ételízesítővel és a szárított fűszerkeverékkel. (ebben több féle hagyma, paprika van) A felvert tojást a gombára öntjük, és fakanállal óvatosan kavargatva készre sütjük.
Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a férjem otthonosan mozog a konyhába, s ha nincs éppen kedvem reggelit készíteni, szivesen előkapja a serpenyőt. :-) Így volt ez ma reggel is, amikor már csak a konyhából jövő isteni illatokra lettem figyelmes. Egyszerű, de ízletes reggeli volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése