2015. március 16., hétfő

Uzsonnakrém

Hozzávalók:
40 dkg párizsi
3 db keményre főzött tojás
2 szál újhagyma
1/2 kalifornia paprika
1 tömlős krémsajt (bármilyen ízű jó, mind csak dob az ízen)
ha szükséges, egy csipet só
csipet őrölt bors
1 tk. apróra vágott metélőhagyma (vagy az újhagyma zöldjéből is egy kicsi)
Elkészítés:
Nagyon egyszerű, hiszen nincs más dolgunk, csak egy turmixgépbe belelapátolni a hozzávalókat, és krémesre kavarni. Érdemes megkóstolni még frissen, és ha kell, akkor sózni, borsozni. Aztán kicsit mehet a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Utána pedig kenyérre, pirítósra, zsemlébe kenve kitűnő reggeli, uzsonna vagy vacsora lehet belőle.




Azon  gondolkodtam vasárnap este, mit kellene másnap reggelire z asztalra tenni. Úgy gondoltam, külön külön talán nem annyira ízlene a fiúknak, ám így összekutyulva mindenki élvezettel ette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése