Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2012. február 14., kedd

Tojáskrém


Hozzávalók:
5 db főtt tojás
2 ek. tejföl
1 tk. mustár
pici só
2 tk. apróra vágott petrezselyem(lehet szárított is)
csipetnyi őrölt bors, őrölt kömény
2 tk. reszelt lila hagyma
margarin
Elkészítés:
A keményre főzött tojásokat lereszeljük és tálba tesszük. Jöhet hozzá a többi hozzávaló. Margarinból annyi kell, hogy kenhető krémet kapjunk. Egy órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeálljanak, és a krém állaga is kicsit szilárduljon.


Ez a mai szendvicskrém nálunk úgy tűnik telitalálat volt. Bence ezt kapott vacsorára, repetázott is belőle. Na most vagy a tojáskrém jött be ennyire neki, vagy a frissen sült házi kenyér. Esetleg mindkettő?:-)))

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a szendvics krémeid, leleményesen variálod.Üdv,Olgis.

    VálaszTörlés