2012. február 14., kedd
Tojáskrém
Hozzávalók:
5 db főtt tojás
2 ek. tejföl
1 tk. mustár
pici só
2 tk. apróra vágott petrezselyem(lehet szárított is)
csipetnyi őrölt bors, őrölt kömény
2 tk. reszelt lila hagyma
margarin
Elkészítés:
A keményre főzött tojásokat lereszeljük és tálba tesszük. Jöhet hozzá a többi hozzávaló. Margarinból annyi kell, hogy kenhető krémet kapjunk. Egy órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeálljanak, és a krém állaga is kicsit szilárduljon.
Ez a mai szendvicskrém nálunk úgy tűnik telitalálat volt. Bence ezt kapott vacsorára, repetázott is belőle. Na most vagy a tojáskrém jött be ennyire neki, vagy a frissen sült házi kenyér. Esetleg mindkettő?:-)))
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon jók a szendvics krémeid, leleményesen variálod.Üdv,Olgis.
VálaszTörlés