2014. június 15., vasárnap

Tejfölös-kekszes 2.

Hozzávalók:
1 cs. háztartási keksz
1 nagy poharas tejföl
1- 1,5 dl baracklekvár (ízlés szerint másfajta lekvár is lehet)
Elkészítés:
A tejfölt kikeverjük a lekvárral. Egy szögletes tálat kirakunk kekszel, erre jön a lekváros krém fele, majd újabb adag keksz-krém, és végül keksz zárja  a sort. Aki szeretné, és ha marad a lekváros tejfölből, a tetejére is kerülhet a krémből. Ízlés szerint bevonható csokival is, vagy éppen üresen hagyható, mint most a mi esetünkben.



Olcsó  és  finom kis édesség, ami az összerakást követő 2-3 óra múlva már fogyasztható, bár az az igazi szerintem, ha egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben. Akkor a keksz úgy átpuhul, mintha piskóta lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése