Üdvözöllek!

Örülök, hogy benéztél hozzám!
Most egy olyan blogba léptél, ahol egy egyszerű konyha mindennapi ételeit kínálom neked. Olyan leveseket, főételeket és desszerteket, melyeket könnyen elkészíthetsz a hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor egyaránt. Nem mestermunkák ezek, s bár a receptek zömét én találom ki, azért vannak köztük ellesett leírások is. De amit itt találsz, azt az ételt bátran elkészítheted, mert csak úgy kerülnek a blogomba, hogy én már megfőztem, megsütöttem, és természetesen lefotóztam őket. Mivel elég sok munkám fekszik a blog írásában, a receptek megalkotásában, fotózásában, arra kérlek, hogyha "viszel" tőlem valamit, és valahol megjeleníted, tüntesd fel, hogy ebből a blogból való. Köszönöm!!

Ha tetszik amit látsz nálam, akkor mielőbb visszavárlak!

2016. december 30., péntek

BÚÉK 2017

Elment megint egy  esztendő, s lassan itt kopogtat az új év. Még pár óra, és lapozzuk a naptárt papíron és életünkben egyaránt. Ilyenkor az ember valami apró kis csodát vár. Valamit, amitől hirtelen megváltoznak a dolgok. Titkon bízunk abban, hogy az éjféli harangszóval megszűnik minden ami rossz volt, elmúlik a betegség, tovaszállnak a gondok. 
De csodák -legalábbis ilyen szinten- nincsenek. Mert az EMBER maga a csoda! Mi magunk kell, hogy tegyünk azért, valami más legyen. Hittel, emberséggel, türelemmel és szeretettel! 
Szívből kívánom  hát neked kedves olvasóm,hogy legyen mindahhoz erőd, egészséged, kitartásod és szerencséd, ami 2017-ben vár rád! 
Egyúttal köszönöm, hogy 2016-ban alkalmanként vagy esetleg rendszeresen benéztél hozzám, s ha találtál használható receptet, melynek elkészítésével megörvendeztetted magad vagy a családodat, annak külön örülök! Kérlek nézz be hozzám az új évben is, én itt leszek! 
Békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése