Hozzávalók:
6 db tojás
6 ek majonéz
2 ek mustár
1 mk. frissen őrölt bors
ízlés szerint só
1 szál újhagyma
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, majd tisztítás után hagyjuk kihűlni. Közben megtisztítjuk az újhagymát, és csak fehér részét (aki szereti a zöldet is használhatja) egészen apróra vagdaljuk. Egy tálba összekeverjük a majonézzt, a mustárt, a borsot és a sót. Beleszórjuk a vagdalt újhagymát, és belereszeljük a főtt tojásokat a reszelő legnagyobb részén, ahol mondjuk a káposztát is szoktuk. De aki rafkós, az használhatja erre a célra a fém nokedliszaggató hátoldalát is. :-) Kanállal összekeverjük, majd betesszük kicsit a hűtőbe a krémet, hogy az ízeknek legyen ideje összeérni.
Kenyérre, zsemlére, pirítósra kenve nagyon finom reggeli vagy vacsora lesz belőle!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése